KENNEL
MAISON ROYALE

KENNELEN

 

Kennel Maison Royale er opdrætter af papillon. Alle hundene er en del af familien. Hundene er stort set altid sammen med mig, både på arbejde, til fødselsdage, bryllupper og ferie mv. Kennelen ligger i Egå, 10 km. nordøst fra Århus.

Kennelen danner grundlag for mange års erfaringer, interesser, lydigheds,- og brugshundetræning samt udstillinger med store og små hunde, lige fra barndommen.

Navnet på kennelen, Kennel Maison Royale, er opstået, fordi papillon-racen er af fransk oprindelse. ”Royale” er inspireret af kennelens første hund, der hedder La Reine. Hun udviste fra begyndelsen en meget yndefuld adfærd, som gav associationer til en hund, der er en konge værdig. ”Maison” betyder hus på fransk og leder tankerne hen på de royale hundes hjem. Min første papillon imponerede mig med sit specielle væsen, sine muntre og glade, livlige bevægelser og sit smukke udseende. Den glade og livlige hund, charmerede sig straks ind i mit hjerte, og hurtigt kom der flere til.

Kennel Maison Royale er registreret og godkendt af Dansk Kennel Klub og FCI (Federation Cynologique Internationale). Desuden er jeg også medlem af Papillon Phalène Klubben.

I kennelen lægges der stor vægt på, at avle mentalt sunde, raske og racetypiske papillon. Desuden har jeg et godt samarbejde, med andre anerkendte kenneler i Danmark, samt udlandet.

Hundene bliver jævnligt udstillet, både på nationale og internationale udstillinger i ind,- og udland.

I kennelen gør jeg meget ud af, at bevare kontakten til hvalpekøberne. De er altid velkommen til at kontakte mig, og drage nytte af mine erfaringer.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive eller ringe.

Med venlig hilsen  
Helle Tolstrup